Målscorer: Thomas Kaalund. Thomas Bentsen. Søren Henry Post.
Gult Kort: Mads Skov Larsen. Søren Henry Post.
Rødt kort: Mads Skov Larsen.
MOM: Thomas Kaalund (8 stemmer).

Endelig kom efterårets første sejr, og fuldt fortjent.

Alle mand arbejdede stenhårdt, at spille 80 minutter (plus 8.min overtid!!!!!!) i undertal og samtidig vinde er fantastisk.

Vi starter rigtig godt og fulgte vores taktiske oplæg med at lægge et godt pres på Fuglebakken.

Desværre fik Mads Skov allerede efter 4 minutter et noget tyndt gult kort for kampens første frispark, og Mads nåede kun at være på banen i seks minutter mere efter han var kommet ind igen før dommeren hev endnu et gult kort op til Mads som var ligeså tynd som det første.

Så fra kampens 20. minut skulle vi spille 10 mod 11.

Selvom vi følte os bortdømt med udvisningerne, så stod vi sammen resten af kampen.

Vi kom foran i det 13.min da Kaalund flot headede bolden op i modsat målhjørne efter et godt indlæg fra Post. Fuglebakken udlignede efter en lille halv tim.

Vi skulle hen til kvarter før tid, før vi kom på 2-1, da Bentsen scorede efter endnu et godt indlæg fra kanten. Lige efter målet havde Rasmus Nielsen et par rigtig vigtige redninger i målet, som sørgede for at vi holdt vores føring på 2-1.

Selv havde vi også tilløb til et par store chancer og ind skiftede Marco Johansen havde derudover et drøn på den ene stolpe.

I det 87 minut fik vi vores tredje mål da både Post og Bentsen investerede max i en luftduel med Fuglebakkens keeper efter endnu et godt slået indlæg, Post kom dog først af de tre og headede bolden i det tomme mål.

Fuglebakken fik reduceret i det 98 min på et godt sparket frispark, man kan så spørge kampens dommer, hvorfor der skulle ligges 7 ekstra minutter til??

Vi fik at vide fra dommeren selv, at han havde lagt et ekstra minut til i det 90.minut.

Dommerens indsats og manglende engagement, var uden tvivl den ringeste præsentation, der er set på Rønbæk Stadion i årevis. Dog skal begge kampens linjedommere roses for et fint stykke arbejde.

Denne sejr og måden den kom i hus på, må betyde meget for holdets selvtillid og selvforståelse.
Nu skal vi bygge videre på sejren, og give den fuld skrald de sidste 6 kampe, så vi kan forny billetten til serie 2.

Herrer Serie 5 - Efterår 2015, Pulje 124

HOG - JAI Århus: 5-2

Midtugekampen mod JAI fra Århus endte med en fortjent sejr til hjemmeholdet HOG på 5-2. Nærmere kampreferat ikke modtaget.

HOG  - Lystrup: 4-3 (1-1)

Kampen blev spillet i et for serie 5 meget højt tempo, men også med rigtig godt fodbold af to virkelig gode hold. Lystrup var toneangivende de første 20 minutter, hvor de også fik scoret til 1-0. HOG kom dog mere og mere ind i kampen, og det blev til en udligning ved Victor Bach Sørensen på hovedstød efter et hjørnespark.

I anden halvleg kom HOG bagud 1-2, men holdet lod sig ikke slå ud og fortsatte det gode spil og David Kashi udlignede til 2-2 på hovedstød efter fremragende forarbejde af Simon Laigaard.

Victor Bach Sørensen øgede til 3-2 efter en aflevering fra David Kashi. David Kashi øgede til 4-2 på flot indlæg fra Lasse Damsgaard. David Kashis mål var på hovedstød, altså 3 mål på hovedstød til HOG. Mod kampens slutning fik Lystrup reduceret til slutstillingen 4-3.

Mom: Det blev igen en af U19 spillerne -  Simon Laigaard.

Kampresultater fra spilleuge 38

HOG – TST:  1-6 (0-4
Målscore: Sebastian Fyrst Christensen
MOM: Philip Kjeldsen, stærk kamp af Philip som stadig spiller på vores U19 hold.

Gult kort: Marco Johansen

HOG mødte TST i tirsdags og blev kørt over med 6-1. Et virkelig godt hold som på dagen også spillede på deres max, så et stort cadeau til Claus og hans tropper.
Klart det bedste hold i puljen og niveauer over de andre hold.

TST er ikke et hold vi pt. skal måle os med. De har blandt andet en spiller med, der spillede 14 kampe I superligaen her I foråret, og ud over dette har de 7-8 spillere med Jylland og Danmarksserie erfaring.

Men, det vi kan tage med os, er at vi blev ved med at kæmpe for sagen, selvom vi var bagud 0-4 efter 25 min.

SC Victoria Aarhus - HOG: 6-2 (1-1)

Hjemmeholdet bragte sig foran i kampen allerede efter 3 minutters spil, men HOG fik reduceret til 1-1 efter blot 6 minutter ved Kasper Østergaard.

Efter pausen var HOG godt med i kampens første 20 minutter, hvor Søren Lund Hansen bragte HOG foran med et mål til 1-2. Derefter gik det ad bakke for gæsterne, der slet ikke kunne finde fodfæste i den mudrede bane.

Hjemmeholdet kom på 2-2 og som kampen skred frem kom de frem til flere og flere chancer, som HOG ikke kunne dæmme op for. Med scoringer til 3-2, 4-2, 5-2 og sluttelig 6-2 vandt hjemmeholdet fortjent kampen.

Kristian Rokkjær var HOG´s bedste mand på dagen.

Kampresultater fra spilleuge 37

IFSK - HOG 4-1 (1-0)

Målscore: Anders Hammer.
MOM: Anders Hammer (6 stemmer)
Gule kort: Martin Leth. Anders Hammer.

Vi stod i dag overfor vores sværeste modstander i denne sæson, og resultatet er ikke det rigtige billede af kampen.
Det erkendte IFSK træner også efter kampen, og mente at vi havde fortjent point, og havde givet dem den hårdeste modstand indtil nu.

Vi var godt med i hele kampen, alle mand arbejde stenhårdt og hvis dette, er det vi kan forvente af de spillere, der bliver sendt i kamp, så ligger der mange point og venter.

Dog må vi erkende og snart tage ved lære af, at hvis ikke er skarpe i alle 90 minutter, så koster det i serie 2.  I dag var vi ukoncentrerede i 2 situationer og det kostede to mål, og samtidig havde vi selv chancer til at scorer flere mål.

Nu skal vi se fremad og kommer med samme indstilling på tirsdag, hvor vi skal op mod puljens bedste hold TST.
Vi skal heldigvis spille på en ordentlig bane, og jeg forventer, at vi kan vise, hvor godt et spillende hold, vi er.

Herrer Serie 6 11M/9M - Efterår 2015, Pulje 186
HOG – Grundfør UI: 0-6

Det er ikke mange kampe, der er i pulje 186, hvor 2 hold er trukket ud af turneringen.
Tirsdags kampen mod lokalrivalerne fra Grundfør, gav en sikker sejr til gæsterne på hele 6-0.

HOG – Farre KIF UI: 4-2

Søndagskampen mod Farre endte med sejr til HOG med cifrene 4-2, så med sejren kom HOG på tavlen med 3 point for 3 kampe.

Der er nu en lang pause helt frem til den 4. oktober, hvor HOG skal møde Korsholm på Rønbæk Stadion.

Kampresultater fra spilleuge 36

HOG - VIK 1-1 (1-0)
Målscorer: Søren Henry Post.
MOM: Anders Hammer, Mikkel Skødt Damsgaard (4 stemmer hver)
Gult Kort: Thomas Dyrborg, Anders Hammer.

En kamp hvor begge hold havde deres halvleg. HOG sad godt på spillet og chancerne i 1.halvleg og VIK i 2.halvleg.
Så ud fra det, var uafgjort nok et fair resultat, men vi kan stadig godt være lidt bitter over de udligner i det 83 min på et uheldigt selvmål, siger holdet træner Dennis Hyldgaard.

Vores 1.halvleg var meget positiv, vi var tilbage i vores gamle vante stil, hvor vi var gode med bolden og fik den spillet godt rundt. Desværre var vi i kampen ikke skarpe nok på de 5-6 gode chancer, vi producere.
De skal udnyttes på dette niveau, og var vi kommet på 2 eller 3-0 var kampen lukket.

2.halvelg var vi ikke gode nok med bolden og mister lidt vores mod og overblik som vi havde i 1.halvleg.

Men absolut godkendt og positiv 1.halvleg som vi tager med os til vores næste kamp på Søndag hvor der er dømt lokalbrag når vi møder Hadsten på Rønbæk kl.16:00.

Kampresultater fra spilleuge 35

HOG - Aarhus 1900 2-6 (1-2)

Målscorer: Thomas Bentsen 1. Søren Henry Post 1.
Gule kort: Anders Hammer. David Kashi.
MOM: Mads Skov Larsen (7 stemmer)

Vilje - Gejst - Engagement - Bundniveau.
Er nok de ord der bedst beskriver dagens indsats fra de gulklædte spillere.
En helt igennem skuffende og skidt hjemmebane debut/comeback i serie 2 efter to års fravær.

Fra kampens start var vi ikke der hvor vi skulle være for at være med på dette niveau, og dette selvom at vores modstander ikke var skræmmende.
De viste dog i perioder hvilket niveau vi skal op på, hvis vi vil lege med i det her selskab.

Vi ankom for sent i presset, og vi tabte én mod én-duellerne, vi blev for samtidig for passive.
Og hvis man så samtidige sløser så meget med og uden bolden som vi gjorde i store perioder af kampen, ja så får man ikke mange point på kontoen.
Vi vidste godt, at de ville komme med en masse løb i dybden, og så er det også irriterende, at det er det, de lykkes med.

Alt dette er en dårlig kombination, samtidig med at vi rammer et meget lavt niveau, men det ændrer ikke på, at det er uacceptabelt at lukke seks mål ind, vi skal være mega skuffede over det, samt vores generelle indsats.

Nu forventer jeg at vi slår hårdt tilbage allerede på Torsdag mod VIK, så vi kan bevise overfor os selv og andre at dette ikke er et HOG hold værdigt.
Vi i HOG kan tabe, men aldrig besejres.!!!

Grundfør UI – HOG: 6-4 (1-2)

HOG tabte lokalopgøret mod naboerne fra Grundfør. HOG kom ellers godt fra start med både 1-0 og 2-0 ved mål af Lasse Damsgaard og Christoffer Brynningsen, men inden pausen fik Grundfør reduceret til 1-2.

Efter pausen faldt HOG sammen og Grundfør bragte sig på 5-2 inden Søren Hansen fik reduceret til 5-3 og senere Victor Bach til 5-4. I den periode var HOG rigtig godt med og pressede på for at få udlignet. Det blev til forsøg på overligger og på målstolper, men ind ville bolden ikke.

Mod kampens slutning begik HOG´s målmand straffespark og fik samtidigt gult kort. GUI scorede på straffesparket og vandt kampen med 6-4.

HOG`s Lasse Damsgaard blev kåret som dagens bedste for HOG.

HOG – Sabro IF: 3-3 (2-0)

HOG mødte et godt Sabro hold, men det lykkedes alligevel hjemmeholdet at bringe sig foran 2-0 inden pausen på mål af Jacob Jensen og Benjamin Christiansen.

Efter pausen kom Sabro mere og mere ind i kampen og deres teknisk dygtige spillere fik scoret 3 mål i træk til 2-3 inden Peter Brygger fik udlignet til slutresultatet 3-3.

HOG Fodbold    |    Ådalsvej 94    |    8382 Hinnerup     |    Tlf.