Velkommen til HOG Fodbold

Fodboldafdelingen tilbyder fodbold for alle uanset alder og spillemæssige færdigheder. Vi har derfor et hold til dig, uanset om du ønsker at spille fodbold på  seriøst niveau og/eller du ønsker at spille for samværets og motionens skyld.

På dette website kan du finde flere informationer om HOG Fodbold, nyhedsbreve, events, hold og holdtilmelding, kontaktinformationer, samt om de frivillige, trænere, ledere og bestyrelse, som får hverdagen i klubben til at hænge sammen.

Læs "Den Gule Tråd" - HOGs sportslige og sociale målsætninger

Følg HOG Fodbold på Facebook

Præmieaktier: læs her hvordan du køber - klik her for at købe.
---------------------
Oasen - Hinnerups nye Aktivitetshus!

Kære Alle
HOG Fodbold har en vision om altid at tilbyde det bedste til vores medlemmer. Dette har født en tanke om en udvikling af vores område på grusbanen til et aktivitetsområde indeholdende et aktivitetshus til brug for alle i Hinnerup. Aktivitetshuset skal være med til at skabe/videreudvikle det klubmiljø som vi har i HOG.

Projektet er sat i søen her i foråret. Nu håber vi, at Favrskov Kommune giver os lov til at sejle videre.

Og her er det færdige resultat som vi håber, at I vil tage godt imod.

Gå til nyhedsarkiv >>

HOG Fodbold    |    Ådalsvej 94    |    8382 Hinnerup     |    Tlf. 86985530