TRÆNING OG KAMPE AFLYSES

Kære spillere, trænere og forældre i HOG Fodbold

Som mange af jer måske allerede har set eller hørt, lukker landets skoler og uddannelsesinstitutioner de næste 14 dage på grund af den tiltagende smitte med corona-virus. Statsministeren opfordrede ligeledes på sit pressemøde onsdag aften til, at også idrætsklubberne indstiller deres aktiviteter i samme periode.

Den opfordring har vi i HOG Fodbold besluttet at efterkomme.

Det betyder, at al træning og alle kampe – hjemmekampe som udekampe – i HOG Fodbolds regi er aflyst fra torsdag 12. marts foreløbig til og med fredag 27. marts.

Når vi har et bedre overblik over, hvordan situationen ser ud frem mod weekenden 28.-29. marts og tiden derefter, kommer vi tilbage med en ny melding.

Pas på jer selv derude.

Niels-Chr. Jönsson, formand HOG Fodbold

Velkommen til HOG Fodbold

Fodboldafdelingen tilbyder fodbold for alle uanset alder og spillemæssige færdigheder. Vi har derfor et hold til dig, uanset om du ønsker at spille fodbold på seriøst niveau og/eller du ønsker at spille for samværets og motionens skyld.

På dette website kan du finde flere informationer om HOG Fodbold, nyhedsbreve, events, hold og holdtilmelding, kontaktinformationer, samt om de frivillige, trænere, ledere og bestyrelse, som får hverdagen i klubben til at hænge sammen.

Læs "Den Gule Tråd" - HOGs sportslige og sociale målsætninger

Følg HOG Fodbold på Facebook

---------------------
HUSK at få jer tilmeldt årets fodboldskole i uge 27??

I år står vi jo selv for den, sammen med Football FUNdamentals, og vi glæder os til at give jeres børn en god uge!

Hvad er forskellen på bredde og elite?

Vi har lavet et ekstra spor, som vi kalder elite. Dette betyder dog ikke, at du skal være specielt ‘talentfuld’ men det betyder at du skal brænde for at lære, når du er til fodbold. Så snakker dit barn om alle de ting de lærte til fodbold efter en træning, er elite et sikkert valg. Der vil ydermere komme professionelle trænere udefra.

På bredde er der selvfølgelig også læring, men her vil der i højere grad være fokus på nye relationer og masser af små konkurrencer og spil.

Så meld dit barn til uanset niveau lige her: https://www.footballfundamentals.dk/fodboldskole

- Så vi sammen kan skabe rammerne om en fantastisk start på sommerferien!

Oasen - Hinnerups nye Aktivitetshus!

Kære Alle
HOG Fodbold har en vision om altid at tilbyde det bedste til vores medlemmer. Dette har født en tanke om en udvikling af vores område på grusbanen til et aktivitetsområde indeholdende et aktivitetshus til brug for alle i Hinnerup. Aktivitetshuset skal være med til at skabe/videreudvikle det klubmiljø som vi har i HOG.

Projektet er sat i søen her i foråret. Nu håber vi, at Favrskov Kommune giver os lov til at sejle videre.

Og her er det færdige resultat som vi håber, at I vil tage godt imod.

Præmieaktier: læs her hvordan du køber - klik her for at købe.

Gå til nyhedsarkiv >>

HOG Fodbold    |    Ådalsvej 94    |    8382 Hinnerup     |    Tlf. 86985530