HOG – Fodbolds historie (2018)

- Redigeret af Magnus Nielsen

2018 – forår

I forbindelse med fodboldafdelingens årsmøde forlod Kristen Engelbrecht fodboldudvalget på grund af sit private arbejde. Anne Krøger Pedersen blev udpeget til ny næstformand og sekretær efter Kristen. Morten Bang, der kom ind i byrådet i Favrskov Kommune udtrådte også af fodboldudvalget, men varetager også fortsat nogle opgaver i fodboldafdelingen.

Serie 3 holdets nye træner Brian Johansen var med til at sikre holdes forbliven i serie 3. Han og Bjarke Christiansen hjalp hinanden med at sikre point nok til at forblive i rækken, godt suppleret af U19 trænerne Rene Ullitz og Ulrik Lind.

U19 Drenge opnåede i Liga 2 en fornem 3 plads. Mange af spillerne har i løbet af foråret spillet en række kampe for serie 3 holdet.
U17 Drenge i Liga 2 havde det svært og sluttede på en sidsteplads.
U16 Drenge i Liga 3 sluttede på en flot 2. plads.
U16 Piger sluttede på en 3. plads i puljen.
U15 Drenge i Liga 3 blev puljevindere. Desværre tabte holdet deres første kredskamp til Grenå IF.
U14 Drenge i Liga 2 havde det svært på grund af mange skader i truppen. 2. holdet i Liga 4 havde det lige så svært.
U14 Piger – 2 hold – klarede sig utrolig flot. Hold 1 blev puljevinder. Holdet endte på en flot 3. plads ved Regionsmesterskaberne.
U13 Drenge i Liga 3, i det nye samarbejde med GUI, sluttede på en 3. plads.
U13 Drenge i Liga 5, blev puljevindere. Holdet tabte desværre den første kredskamp til Hørning IF.
U13 Piger blev nr. 2 i deres pulje. Holdet deltog i Regionsfinalestævne og endte på en flot 3. plads.
Holdene i børneafdelingen fra U6 til U12 – både drenge og piger – har alle klaret sig fornemt. Resultater nævnes ikke i disse rækker.
OB 30 sluttede på en flot 2. plads, OB 40-2 blev kredsvinder og OB 40-1 sluttede på en flot 3. plads, OB 40/7 sluttede på en fornem 2. plads. Tabte desværre den sidste kamp, der ellers havde sikret dem kredsmesterskabet.
I efteråret 2018 har HOG hele 7 hold med i oldboysherre: OB 30, OB 35, OB 40-1 og OB 40-2, OB 40/7, OB 50 og OB 60/7.
HOG Fodbold har i foråret haft 22 hold med i DBU og ØOB, samt 25 hold i børn fra U6-U12 og endelig 1 hold i DGI – i alt 48 hold.

Hinnerup Mini Cup, der blev afviklet søndag den 10. juni havde deltagelse af 110 hold fra U6-U10 drenge og piger. Stævnet blev afholdt på Trasborg Park. Hinnerup Mini Cup blev afviklet med Djurslands Bank og Scan Choco som stævnesponsorer.

I maj kom et nyt stadion ur på plads på Trasborg Park. Uret sponsoreret af Nordeafonden og opført med stor hjælp af entreprenør Morten Balle, murermester Karl Johan Hvid Tønnesen og E. Trasborg.
I maj blev stolpebærere til ny tribune sat i jorden. I løbet af sommeren skal tribunen opføres med hjælp fra tømrerfirmaet Mads Bisgård og med stor hjælp af frivillige hænder.

DBU fodboldskole, der afholdes i uge 27, havde deltagelse af 194 elever. Peter Rasmussen var igen skoleleder på fodboldskolen.

I juli måned gik arbejdet med den nye tribune i gang og i løbet af 14 dage var det meste på plads, inden tømrerne og hjælperne gik på en fortjent sommerferie. Magnus Nielsen var tovholder på projektet. I slutningen af måneden og i starten af august blev tribunen færdig. Der er plads til omkring 150 siddende på tribunen, der er 30 meter lang og med siddepladser i to niveauer, og der kan nemt være 300 stående personer på tribunen med en god udsigt ind over opvisningsbanen. Der er officiel indvielse af tribunen på E. Trasborg Park, lørdag den 25. august.

2018 – efterår

Hinnerup Cup, der for første gang blev afviklet omkring 1. september havde deltagelse af godt 100 fodboldhold fra alle egne af Danmark. En kæmpe succes med tilfredse deltagere, stor opbakning og en god fortjeneste til fodboldafdelingen. Succesen følges op igen i 2019 i samme periode. Det er besluttet, at Hinnerup Mini Cup og Hinnerup Cup afvikles i samme weekend.

Serie 3, med træner Brian Johansen og Bjarke Christiansen i spidsen, manglede 1 sølle point i at sikre sig oprykning til serie 2. Med 5 uafgjorte kampe og 1 tabt, var det ikke nok til at sikre sig en oprykning.
Serie 5 sikrede sig derimod oprykning til serie 4. Igen et flot arbejde af de samme 2 trænere, der har hjulpet hinanden med holdene, suppleret af holdlederne Ivan Kjeldsen og Ulrik Lind.

HOG har i efteråret for første gang i snart 25 år haft et Seniordame hold med i 11-mands turneringen. Holdet, der bestod af unge piger på 16-18 år havde det svært og endte på en sidsteplads i puljen. Holdets trænere Rene Hougaard og Henrik Richs er dog fortrøstningsfulde. Vi kommer stærkt igen, når pigerne bliver et par år ældre.
Senior 7-mands herreholdet sluttede på en 2. plads á point med Kristrup B, der vandt på bedre målscore.

U19 Drenge opnåede i Liga 3 en fornem 2 plads á point med puljens nr. 1 VSK Århus.
U16 Drenge i Liga 2 sluttede på en 5. plads.
U15 Drenge i Liga 3 blev puljevindere, og sikrede sig oprykning til Liga 2 til foråret. Andet holdet i Liga 5 sluttede på en 4. plads.
U15 Piger deltog i C rækken med 2 hold. Holdene sluttede som nr. 6 og 7 i puljen.
U14 Drenge i Liga 3 sluttede på en flot 3. plads. 2. holdet i Liga 4 sluttede ligeledes på en 3. plads.
U14 piger i C1 rækken vandt deres pulje suverænt med 30 point i 10 kampe og en målscore på 37-2.
U13 Drenge i Liga 1A, det fornemmeste i Jylland, sluttede på en super flot 4. plads og vandt på deres vej over store klubber som Skive IK, Vejle B, Thisted FC og spillede uafgjort med Silkeborg IF. 2. holdet i Liga 3 blev kredsvindere. 3. holdet i C-rækken sluttede som nr. 6 i deres pulje.
U13 Piger i Liga 2 blev vinder af deres pulje. Holdet deltog efterfølgende i oprykningskamp om kval. til Liga 1. Holdet vandt denne kamp over Næsbjerg RUI fra Esbjerg kanten og skal til foråret spille i den fornemmeste række i Jylland. Andet holdet i U13 Piger deltog i C-rækken og sluttede på en 4. plads.

Holdene i børneafdelingen fra U6 til U12 – både drenge og piger – har alle klaret sig fornemt. Resultater nævnes ikke i disse rækker.

HOG har deltagelse af 7 hold i oldboys i ØOB turneringen. Holdenes kampe fortsætter til foråret. De fleste hold klarer sig fint. Enkelte hold – OB 50 og OB 60 har haft det svært.

HOG Fodbold har i foråret haft 25 hold med i DBU og ØOB, samt 23 hold i børn fra U6-U12 og endelig 1 hold i DGI – i alt 49 hold.

 
 
 
HOG Fodbold    |    Ådalsvej 94    |    8382 Hinnerup     |    Tlf. 86985530