Torsdag var Serie 3 i ilden mod Skødstrup. HOG holdet er allerede ramt af småskader på et par nøglepositioner, så det blev en meget tæt kamp. Desværre fik Skødstrup sat et afgørende mål ind i næstsidste minut, og trods hårdt HOG-pres lykkedes det ikke at udligne.

Fredag mødte Serie 5 Favrskov-rivalerne fra Hammel, og det blev en tæt kamp. HOG kom hurtigt foran på flot mål, men et kvarters tid senere blev føringen udlignet. Der stod 1-1 langt inde i 2. halvleg, men HOG kom foran på straffe og herefter blev sejren kørt hjem.

Søndag skulle serie 4 til Dronningborg. Kampen startede efter planen med HOG dominans, og der burde nok være scoret 2-3 mål efter det første kvarter. Bolden kom dog i mål efter hjørnespark og HOG tog dermed føringen, som holdt intil pausen. 2. halvleg var til gengæld skuffende med manglende bevægelse og effektivitet. Der blev stadig skapt chancer, men desværre var det kun DB, som formåede at udnytte dem og hive en 3-1 sejr hjem.

HOG Fodbold    |    Ådalsvej 94    |    8382 Hinnerup     |    Tlf.